Maak kennis met Lauren van der Wolf, onze creatieveling. “Het leukste aan mijn vak vind ik om van niets iets te creëren.” Ze vindt het prettig om de verbinding tussen collega’s op te zoeken en samen iets moois neer te zetten.

Lauren houdt zich bezig met alles wat naar buiten gecommuniceerd wordt; van het onderhouden van websites tot ontwerpen van promotiemateriaal. Daarnaast is ze ook onze in-house interieurontwerper, ervoor zorgend dat onze branding zowel binnen als buiten kantoor helemaal on point is. Volgens haar is effectieve communicatie de sleutel binnen haar functie.

💭 “Het klinkt erg voor de hand liggend, maar ook binnen je ontwerpen moet je duidelijk én aantrekkelijk communiceren naar je doelgroep. Het is belangrijk om je op visueel en tekstueel niveau in te leven”.

En laten we het hebben over haar culinaire zwakte: friet van snackbar Corry in Nijmegen. “Erg gevaarlijk, Corry zit slechts een paar deuren verderop. Daar mag je me wel voor wakker maken”. Haar muzikale voorkeur omvat Soulful House, Jazz en R&B, wat haar creatieve geest nog meer voedt.