Mechan Groep

Mechan Groep is dé landbouwmechanisatie distributeur voor de AGCO merken Massey FergusonValtra en Fendt in heel Nederland. De tractors worden verkocht via afzonderlijke netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven. Mechan Groep ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales services, onderdelenvoorziening en trainingen. Voor dit laatste – ondersteuning bij het leren en ontwikkelen van medewerkers van dealerbedrijven-  heeft Mechan Groep Van Sadelhoff Learning Services benaderd.

Over de samenwerking

  • Volledige academie opgericht
  • 450+ deelnemers van dealerbedrijven getraind
  • 50 incompany trajecten bij dealerbedrijven gerealiseerd
  • Sadelhoff aanspreekpunt voor dealers voor L&D, front- en backoffice
Naar de website

Een eigen academie

De intensieve samenwerking heeft geresulteerd in het opzetten van een efficiënte en effectieve opleidingsfunctie: de Mechan Academie. De Academie is een proactief opleidingscentrum en is volledig onderdeel van de Mechan Groep. Het opleidingsaanbod wordt ontwikkeld in samenwerking met de dealers. Denk hierbij aan trainingen die gericht zijn op het verbeteren van leidinggevende of commerciële vaardigheden en aan technische trainingen. Van Sadelhoff Learning Services is het aanspreekpunt voor dealers op het gebied van L&D, front- en backoffice van de academie. 

Flexibiliteit als kracht

Omdat wij op verschillende vlakken expertise in huis hebben en beschikken over een uitgebreid netwerk van trainers en opleiders kunnen we het gehele proces van trainingen en opleidingen verzorgen. Dit heeft geresulteerd in een sterke, flexibele academie die kan veranderen naar gelang de wens. Die flexibiliteit is de kracht van de Academie. Door Mechan Groep te ontzorgen op het gebied van opleiden kunnen zij de focus houden op de eigen kerntaken.

Volledige ontzorging

Evenals bij zusterorganisatie Matermaco is ook hier flexibiliteit en het uitgebreide netwerk van Van Sadelhoff Learning Services de kracht van de Mechan Academie. Door de volledige ontzorging op het gebied van opleiden en ontwikkelen kan Matermaco zelf zich richten op haar kerntaken.

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail