VOMI Academie

De VOMI is de branchevereniging voor de procesindustrie. Binnen de industrie liepen veel bedrijven aan tegen het feit dat hun medewerkers wel de juiste hard skills, maar niet de soft skills beheersen om hun werk te doen. Denk aan communicatieve en leidinggevende vaardigheden en vaardigheden om projecten op de juiste manier te managen. Als overkoepelende brancheorganisatie wilde de VOMI hierop inspelen en heeft daarom Van Sadelhoff Learning Services benaderd. 

Over de samenwerking

  • Volledige academie opgericht met 4 leerlijnen
  • 6000+ deelnemers getraind
  • 300 incompany trajecten gerealiseerd
  • Opleiding Werkvoorbereiding ontwikkeld
VOMI Academie website

Branchespecifieke academie

Naar aanleiding van deze vraag, is een complete branchespecifieke academie opgericht: de VOMI Academie. Binnen deze academie zijn er leerlijnen uitgezet op het gebied van projecten, leidinggeven en werkvoorbereiding in de industrie waarin het reguliere onderwijs niet in voorziet. Alle trainingen en workshops die hierbinnen worden aangeboden, worden verzorgd door trainers uit de branche. Hierdoor sluiten de trainingen perfect aan op de dagelijkse werkpraktijk van de deelnemers. 

Leren van en met elkaar

Alle deelnemers aan de trainingen zijn afkomstig van verschillende bedrijven uit de industrie die elk hun eigen kennis en ervaring meebrengen. Dat, in combinatie met de trainer uit de industrie, zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen theorie krijgen aangeboden, maar ook leren van èn met elkaar. Vakgenoten onder elkaar die dezelfde taal spreken. 

Samen proactief ondernemen

De VOMI Academie bleek al snel een succes te zijn. Zelfs zo groot, dat de Academie in 2018 verzelfstandigd is als BV. Van Sadelhoff Learning Services is een nog intensievere samenwerking aangegaan met de VOMI Vereniging door samen te gaan ondernemen.

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail

“VOMI is met Van Sadelhoff een strategische samenwerking aangegaan voor het opzetten en ontwikkelen van de VOMI Academie. Als intensief partner heeft Van Sadelhoff mede bijgedragen aan het succesvol positioneren van de VOMI Academie als dé opleider voor de (proces)industrie. Het team heeft laten zien de groei en ontwikkeling van de VOMI Academie vorm te kunnen geven door onder meer het uitbouwen van het professionele netwerk en het concreet kunnen invullen van de opleidings-behoeften bij de diverse VOMI-leden’ 

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail