Professionaliseren van een bestaand opleidingscentrum

In 2019 heeft OOI de ondersteuning van Van Sadelhoff Learning Services ingeroepen bij het professionaliseren van het bestaande opleidingscentrum. Waarbij de focus ligt op doorontwikkeling van het (on- en offline) opleidingsaanbod. Het neerzetten van een (digitale) leerinfrastructuur, bestaande uit een interactieve doelgerichte website en een gebruiksvriendelijk online leerplatform (app). Alles met het doel om continu leren en duurzame inzetbaarheid te faciliteren voor de werkgevers en werknemers binnen de isolatiesector.

Over de samenwerking

  • Bouw & ontwikkeling online (leer)platform mijnOOI;
  • Ontwikkeling nieuwe online leertraject ISSO64;
  • Innoveren en optimaliseren huidig cursusaanbod.
Website MijnOOI

Wie is het OOI

OOI is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de isolatiebranche en heeft als doel het vakmanschap in de isolatiebranche te bevorderen. OOI beschikt, als enige fonds in Nederland, over een eigen opleidingscentrum waar isolatiegerichte opleidingen worden gegeven voor werkgevers en werknemers in het thermische isolatiebedrijf. Dit opleidingscentrum is het centrale aanspreekpunt voor ontwikkelen in de isolatiebranche; een plek waar iedereen terecht kan met alle vragen op het gebied van (vakgerichte) cursussen en (persoonlijke) ontwikkeling.

Maak kennis met Tobi

Alle cursusactiviteiten van OOI worden vanaf 2024 zelfstandig georganiseerd vanuit Tobi en is ontstaan vanuit een intensieve samenwerking tussen OOI Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche en Van Sadelhoff Learning Services. OOI blijft de toetsing en certificaten verzorgen.

Tobi biedt meer dan 20 cursussen aan die specifiek zijn ontwikkeld voor de sector: van de cursus Isolatiemonteur tot Elastomeren en Scheepsisolatie. Bekijk de website: www.tobi.nl.

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail

‘Wat de samenwerking voor ons zo waardevol maakt, is dat we met Van Sadelhoff op een open manier kunnen communiceren. Ik kan gewoon zeggen waar ik tegenaan loop. De medewerkers van Van Sadelhoff voelen daardoor voor mij als directe collega’s. Er is een echte vertrouwensband ontstaan, waardoor we elkaar versterken’. We werken nu zelfs aan het verzelfstandigen van ons Opleidingscentrum zodat we nog sterker, flexibeler en daadkrachtiger de leervragen binnen de isolatiesector kunnen bedienen’

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail