Reynard

Reynard streeft ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst voor haar klanten, hun organisaties en natuurlijk onze planeet. Haar doel is ‘to simply become the best jointing company in the world!’. In het behalen van dit doel gaan zij langdurige relaties aan waar kwaliteit, vertrouwen & transparantie hoog in het vaandel staan.

Over de samenwerking

  • Simuleer de werkpraktijk in het eigen experience center;
  • Online learning via een op maat Reynard online learning platform;
  • DNV gecertificeerd traject.

Presteren onder hoogspanning

Vanwege de wereldwijde toenemende vraag naar duurzame energiebronnen, wordt een groot tekort aan goed opgeleide en ervaren hoogspanningsspecialisten verwacht. Het ontwikkelen van (toekomstige) hoogspanningstalenten is daarom Reynard’s topprioriteit.

Een prachtige uitdaging die Reynard met ons, Van Sadelhoff Learning Services, is aangegaan. Onze ambitie is om een academie te bouwen die HV (high voltage) -talenten opleidt met de kwaliteit en kunde zoals iedereen wereldwijd al van Reynard gewend is.

‘to simply become the best HV jointing company in the world!’ met deze doelstelling hebben wij Sadelhoff gevraagd om voor ons een academie te bouwen die HV (high voltage) -talenten opleidt met de kwaliteit en kunde zoals eenieder wereldwijd al van Reynard gewend is. De intensieve samenwerking brengt een golf van positieve energie teweeg in ons training center, en zorgt voor veel wederzijds vertrouwen. Het op maat gemaakte leerplatform ondergaat op dit moment zijn vuurdoop, en de eerste reacties van onze nieuwe talenten zijn louter positief. Hierdoor kunnen wij met een gerust gevoel de energietransitie versnellen doormiddel van het leveren van nieuwgetrainde hoogspanningstalenten.

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail