Matermaco Agriculture

Matermaco Agriculture is actief in de landbouwmechanisatie en is de distributeur van onder meer de AGCO merken Massey Ferguson en Valtra in België. De verkoop van deze tractoren en bijbehorende producten is gestructureerd via netwerken van gespecialiseerde dealerbedrijven die ook onderhoud en service verzorgen. Matermaco Agriculture ondersteunt de dealers met professionele marketing, verkoop, aftersales services, onderdelenvoorziening en technische trainingen.

Over de samenwerking

  • Sparringspartner voor alles omtrent leren & ontwikkelen;
  • Jarenlange ervaring binnen de agricultuur;
  • Branchespecifieke trainingen op het gebied van o.a. leidinggeven en commerciële vaardigheden.
Naar de website

Matermaco Academy

Daarnaast wil Matermaco haar dealerbedrijven ook  graag op meer vlakken dan ‘alleen’ technische trainingen ondersteunen op het gebied van leren en ontwikkelen. Om die reden – en vanwege onze ervaring als leerpartner van haar Nederlandse zusterbedrijf Mechan Groep – heeft Matermaco eind 2021 de hulp van Van Sadelhoff Learning Services ingeschakeld en werd de Matermaco Academy opgezet.  

De Matermaco Academy ontwikkelt het opleidingsaanbod in samenwerking met de dealers, rekening houdend met de wensen van AGCO, Matermaco en de actualiteit in de branche. Door ondersteuning te bieden bij het leren en ontwikkelen van medewerkers van de dealerbedrijven draagt Van Sadelhoff Learning Services eraan bij dat de dealerbedrijven klaar zijn voor de toekomst.

Bovendien is de Academy er niet alleen voor de ontwikkeling van de dealers en medewerkers, maar ook voor interne leervraagstukken.

Volledige ontzorging

Evenals bij zusterorganisatie Mechan, is ook hier flexibiliteit en het uitgebreide netwerk van Van Sadelhoff Learning Services de kracht van de Matermaco Academy. Door de volledige ontzorging op het gebied van opleiden en ontwikkelen kan Matermaco zelf zich richten op haar kerntaken.

Meer weten over deze samenwerking?

Bel ons Stuur een e-mail